top of page

Laten we huiskerken starten

Avontuur

Het beginnen van een huiskerk is een avontuur met de Heilige Geest. Paulus begon vele huiskerken en stond als een vaderfiguur om ze heen. De samenkomsten in deze huiskerken waren niet zomaar gezellige ontmoetingen die je onveranderd kon verlaten. Door de overgave aan de Heilige Geest, kon de Heilige Geest krachtig op maat bedienen tot elk individu. Mensen werden gered, bevrijd, genezen en getransformeerd. 

HCI_Fireplace_2000x2000.png
HCI_SquareFreedom.png

Hem uitnodigen

Het beginnen van een huiskerk betekent vertrouwen op de Heilige Geest. Het is goed om dingen voor te bereiden, maar wees niet bang om af te wijken van het programma, aangezien de Heilige Geest ervan houdt om je te verrassen. Als je samenkomsten hebt gepland, wees dan niet teleurgesteld als er niemand of weinig mensen komen. Jij gaat hoe dan ook een heerlijke tijd hebben met de Vader.

Hem delen

Jezus kennen is het eeuwige leven (Joh 17:3). Het is absoluut het beste wat een mens kan overkomen, en het is voor iedereen die het wil ontvangen. Het delen van Jezus vloeit voort uit de liefde voor Jezus en je vriendschap met de Heilige Geest. We leven temidden van een rijpe oogst waar onze harten worden bewogen voor de verlorenen, armen en zwakken, omdat we het hart van de Vader dragen. 

Als je een huiskerk wilt beginnen, willen we je de mogelijkheid bieden om met andere huiskerken verbonden te zijn. Op deze manier wordt het Lichaam opgebouwd. Er komen trainingsdagen voor huiskerk leiders en schroom niet om in de tussentijd contact op te nemen. 

HCI_JointheFamily_2000x2000.png

7 Concrete dingen die je kunt doen om een geestvervulde huiskerk te hebben

THCI_Starteenhuiskerk_BACK-02.PNG
bottom of page